Prijzenschema NK Wattmeister bekend!

De prijzenpot van het eerste NK Wattmeister is bekend. Naast de titel Nederlands kampioen Wattmeister zijn er voor de beste deelnemers een aantal mooie prijzen te winnen.

Misschien wel de grootste prijs voor de winnaar aanstaande zaterdag is de roem. Hij zal de geschiedenisboeken ingaan als de allereerste Nederlands Kampioen Wattmeister.Trui

Bij een Nederlands Kampioen hoort uiteraard een kampioenstrui. De nummer een ontvangt op het podium de Nederlandse driekleur om de schouders, gesponsord door trouwe kledingpartner Bioracer.

Tacx Neo

Naast de roem en de kampioenstrui krijgt de winnaar van de NK Wattmeister ook een gloednieuwe Tacx Neo. Met deze uiterst geavanceerde smarttrainer ter waarde van ruim €1.000,- komt deze renner de winter zonder problemen door. In combinatie met de slimme Tacx Training Software kan hij de hele winter in zijn mancave trainen en komt hij alvast goed voor de dag bij de start van het nieuwe seizoen!

Lees hier alles over de stiltse, nauwkeurigste en meest realistische smarttrainer.Prijzengeld en medailles

Voor de nummers een, twee en drie ligt er aan de meet ook een medaille en een geldprijs te wachten. De nummer een strijkt met de winst €150,- en de felbegeerde gouden medaille op. De nummer twee krijgt naast de zilveren medaille €100,- op en de nummer drie verdient het brons en €50,-.