Vandaag is het zo ver: Het Nederlands Kampioenschap Wattmeister

Goedemorgen, vandaag is het zo ver. Op de Neeltje Jans in Zeeland wordt vanavond gestreden om de eerste rood-wit-blauwe Wattmeister-trui. Elf deelnemers gaan met elkaar en zichzelf de strijd aan om de eerste Nederlands Kampioen Wattmeister te worden.

Klik hier als je meer informatie wil over het protocol.

Iedereen is van harte welkom om naar de Neeltje Jans te komen en de renners aan te moedigen. Om 20:00 beginnen we en als je eerder komt kan je ook nog eens genieten van het spectaculaire slot van de Tacx Pro Classic, de laatste Nederlandse UCI koers van dit jaar.

Mocht je er niet bij zijn, dan is het NK Wattmeister via www.wattmeister.com te volgen. Via de livestream van het AD kan je alles zien. 

We hebben niet alleen elf fantastische deelnemers, maar ook nog eens een aantal interessante gasten:

Joop Zoetemelk en Jan Janssen, de twee Nederlandse Tourwinnaars komen langs en willen met eigen ogen zien wie zich bekroond tot eerste Wattmeister. Daarnaast zijn Mathieu Hermans en Jim van den Berg te gast. Mathieu Hermans is een ex-prof die vooral bekend stond om zijn Spaanse avonturen en zijn vele overwinningen op Spaanse bodem. Ook Jim van den Berg is een voormalig wielrenner. Hij is tegenwoordig ploegleider en is bewegingswetenschapper bij Robic, één van de partners van de Wattmeister.